Muži jako přenašeči mykózy. Jak pečovat o partnerskou intimní hygienu?

Nejen ženy by měly dbát o hygienu intimních partií. Právě u mužů se mykózy projevují velmi plíživě bez příznaků a často jsou přitom nosiči kvasinkové infekce. Jakmile však přejde onemocnění do pokročilé fáze, jedná se o velmi nepříjemnou záležitost. Partnerská intimní hygiena je proto důležitým předpokladem intimního zdraví muže i ženy. Jaká je nejlepší prevence?

Správná intimní hygiena u mužů

Intimní gely pro muže nejsou žádnou čerstvou novinkou, ale málo se o nich ví. Přitom se jedná o účinnou a šetrnou péči. Mezi oblíbené produkty, které pomáhají udržovat intimní komfort muže, patří právě Herbalon s kaštanem a rozmarýnem.

Rozmarýn působí antisepticky a zbaví muže kvasinkové infekce i virů dříve, než se viditelně projeví. V akutním případě kvasinek a mykózy je Herbalon s čerstvým výtažkem z kaštanu a rozmarýnu velmi účinným pomocníkem pro řešení tohoto problému pro muže i ženu. Je však nesmírně podstatné, aby v tomto případě používali intimní mycí gel oba partneři.

Pro pány je tento Herbalon účinný i díky obsahu čerstvého výtažku z kaštanu, který působí na sliznice a cévy zpevňujícím účinkem. Šetrnou variantou je proto používání i na konečník. V případě sportovní zátěže, jízdy na kole nebo dlouhého sezení v autě je tato mycí emulze nejlepší volbou pro ošetření konečníku. Díky obsahu výtažku z účinných bylin působí i na případně vzniklé hemoroidy, na ty můžete použít také Herbalon s dubovou kůrou. O řešení problému s hemoroidy jsme vám psali už dříve, přečíst si o tom můžete zde.

Pánové, pamatujte, že nedostatečná intimní hygiena je spouštěčem nepříjemných ženských problémů a může ovlivnit váš sexuální život. Dbejte tedy na prevenci a vyzkoušejte Herbalon s kaštanem a rozmarýnem. Seženete v každé lékárně, nebo v ve vybraných lékárenských e-shopech.

DALŠÍ ČLÁNKY

Hemoroidy (často nesprávně označovány jako hemeroidy) jsou nepříjemnou záležitostí a trápí mnoho nastávajících maminek. Není důvod se za ně stydět. Některé se s nimi setkají už v průběhu těhotenství a u jiných mohou vzniknout až v důsledku porodu. Sepsali jsme pro vás několik rad a doporučení, jak se s tímto problémem vypořádat, anebo jak alespoň zmírnit projevy. Prevence je základ...

S teplým počasím a koupáním byste měly být na pozoru a o svou intimní hygienu dbát dvojnásobně. Nepříjemné vaginální mykózy a bolestivé záněty močových cest čekají na svou příležitost. Nedejte jim šanci! S tímto trápením se setká v životě téměř každá žena. Přitom můžete udělat tak málo a snadno na ně vyzrát. Na vytoužené dovolené přece nechcete běhat po lékárnách...