Dbáte na SPRÁVNOU intimní hygienu miminek a dospívajících dívek?

Správná intimní hygiena u malých dětí je velmi důležitá. Přesto je to téma, o kterém se často nemluví. Maminky si tuto péči musí vzít pod svá křídla a dívky už od útlého věku učit důkladné hygieně. To však platí i pro novorozence. Jaké emulze používat a existuje vůbec dětský intimní mycí gel? Pokračujte ve čtení a dozvíte se více.

Vhodná intimní hygiena pro děti

Pro své blahodárné složení doporučujeme Herbalon s výtažkem z měsíčku lékařského. Je speciálně přizpůsoben pro tu nejjemnější a nejcitlivější pokožku i sliznice u dětí, a to už od prvního týdne od narození.

Vhodný je také i pro mladé dívky. Měsíček lékařský se při mytí sliznic a pokožky částečně vstřebává do těla a pomáhá příznivě ovlivňovat problémy s menstruací. Bylinka se postará o pravidelný menstruační cyklus a mírní menstruační potíže.

Další účinky

Herbalon s výtažkem z měsíčku lékařského pomáhá potlačovat i kvasinkové onemocnění pohlavních orgánů a velmi šetrně působí na jemné dívčí sliznice i pokožku těla. Intimní emulze je šetrná i při holení třísel a intimních partií, protože nenaruší pH vaší YONI a tím nedává prostor pro vniknutí virů a plísní. Používat můžete i na holení podpaží a nohou.

Nedostatečná hygiena může být začátkem mnoha nepříjemných potíží. Nepodceňujte ji a myslete na prevenci v podobě Herbalonu s měsíčkem lékařským. Intimní mycí gel koupíte v každé větší lékárně a na vybraných lékárenských e-shopech.

DALŠÍ ČLÁNKY

Velkou část života ženy navštíví každý měsíc teta Irma. I když pro mnohé není oblíbenou společnicí, je důležité si uvědomit, že pravidelný a normální průběh menstruace je známka zdraví. Proto k ní přistupujte laskavě a s respektem. Dnes už existuje celá řada pomůcek, které vám jahodové dny velice zpříjemní. Až s podivem o některých potřebách ženy nevědí a stále se...